Välkommen

Hotell Pariisin Ville är ett litet och elegant boutiquehotell i hjärtat av Gamla Borgå. Vi finns ett stenkast från Borgå gamla kyrka. Våra rum är individuellt inredda med respekt för gammal klassisk stil. Vi tar emot dig i vår lounge, som sätter värde på gammal Hollywoodglamour.

Vi respekterar det lokala och tror starkt på att ett samarbete med små aktörer i närområdet ger våra gäster en mer högklassig hotellupplevelse.

Vi hoppas att du ska njuta av ditt besök hos oss!

Hotellägarna Johanna och Riku Stenros

Boka ett rum

Personal

”Sannerligen säger jag er våra kära gäster att dessa fantastiska unga kvinnor kommer att göra ert hotellbesök oförglömligt. De är en stor källa till stolthet såväl för mig som för hela världsalltet”

Med stolthet,
Johanna Stenros
Hotelldirektör

Hotell Pariisin Ville består av tio individuellt inredda två personers rum. De finns i två plan, och vart och ett av dem har ett separat sovrum och vardagsrum.

I sex rum finns badrum med dusch, i tre rum finns badrum med bastu och i ett rum finns förutom badrum även en separat bastuavdelning och balkong. I våra rum finns trådlös internetförbindelse, tv, minibar och hårfön.

Dessutom har varje rum luftkonditionering. Från våra fönster öppnar sig en fantastisk vy både till Ågatan och till hotellets idylliska innergård. Rumspriser 135 €-290 €. I rumspriset ingår frukost med fokus på närproducerad mat.

Hotell Pariisin Ville är ett vuxenhotell. 7-15 åriga barn är välkomna. Ett extra barn mellan 7-15 år kan övernatta på en extra bed (35€). Det finns endast 1st extra bed, så det måste bokas i god tid.

Boka ett rum

Villes vinterass

Vår stämningsfulla vinterrass förtjusar med sin sympatiska elegans. Hos oss får du smaka på förstklassiga biodynamiskt odlade viner samt ekologiska viner från små vingårdar i de traditionella vindistrikten i Mellaneuropa.

Vi rekommenderar att du prövar vårt delikata urval av antipasti bestående av italienska ostar och torkad skinka på rucolabädd.

Vinterrassen är öppen hela sommaren.

ruoka_1

Frukost på Pariisin Ville

I frukosten på Pariisin Ville ligger fokus på närproducerad mat bestående av noggrant utvalda råvaror från de bästa närproducenterna.

Förteckning över närproducenter:

Huovilan leipomo
Malmgårdin Kartano
Hommanäsin Kartano
Veckoski-Andersböle Kvarn
Lihapuoti HEREK
Porvoon Paahtimo
Porvoon Peruna
Viinitie

Champagnefrukost serverad till rummet 65 € (2 pers.)

Champagnefrukosten är den absoluta favoriten på Ville.
Med Piccolochampagnen serveras jordgubbar, handgjord choklad samt andra frukostdelikatesser.

Konferenser - Carpe diem

Vi vill att din konferens ska uppfylla de mål som du har satt upp, och vi tror att lokalerna i Boutique Hotell Onni och Pariisin Ville får deltagarnas innovationsförmåga till sin fulla potential.

Det är enkelt att komma till det historiskt Gamla Borgå och fånga ögonblicket. Våra vackra och inspirerande konferenslokaler garanterar er grupp arbetsro och inspiration. Vi erbjuder lokaler för konferens- och utbildningsändamål såväl för grupper på några personer som för grupper på några hundra personer. Vi tillhandahåller modern konferensteknik.

Ladda ner konferensbroschyr

Be om offert:
sales@pariisinville.fi

SicaPelle Wining & Dining

Sicapelle är en restaurang i Pariisin Ville som är öppen året om. Den är en hyllning till skickligt arbete, utmärkta lokala råvaror och framför allt till Villes favoritgris, Sikapelle.

Bokningar kan göras på Pariisin Ville eller på adressen dinnerille@sicapelle.fi

www.sicapelle.fi

ville_1 ville_2

”Med välsmaklig och hälsosam mat och dryck förstås att vi sammansätter de rätter vi spisa och de drycker vi dricka med sådan urskillning att de passar vår smak och att vi lämna oss friska och lyckliga alla dagar under vår livstid”.

– Ville Vallgren –

Pariisin Ville, Ville de Paris, dvs. skulptören och livsnjutaren Ville Vallgren (1855-1940) var på sin tid en vän av vinkultur och god mat. Den rättframma, högljudda, impulsiva och säregna konstnären var stolt över sin hedonism. På samma sätt trivs även vi, ägarna till Hotel Pariisin Ville, Johanna och Riku Stenros, med ypperliga viner och nya smaker. Vi har samma inställning till livet, med glimten i ögat, som Ville Vallgren. Vi bor i skulptörens barndoms gårdsmiljö, där hans förtjusande närvaro fortfarande kan anas varje dag året om.

Hotellet Pariisin Ville är vår dröm och vårt livsverk. För oss är det viktigt att få våra gäster att trivas, och vi vill även göra ditt liv rikare genom en ypperlig hotellupplevelse. Med glädje erbjuder vi även vår personal en upplevelsemässig och engagerande arbetsmiljö.

ville_3
Hotell Pariisin Ville
Jokikatu 43, 06100 Porvoo
+358 (0)19 580 131
info@pariisinville.fi
kartta