Tervetuloa

Hotelli Pariisin Ville on pieni ja elegantti putiikkihotelli idyllisen Vanhan Porvoon sydämessä. Sijaitsemme kivenheiton päässä Porvoon vanhasta kirkosta. Huoneemme ovat sisustettu yksilöllisesti vanhaa klassista tyyliä kunnioittaen. Otamme sinut vastaan vanhaa Hollywood -glamouria kunnioittavassa loungessamme.

Kunnioitamme paikallisuutta ja uskomme vakaasti, että yhteistyö lähialueiden pientoimijoiden kanssa luo laadukkaamman ja elämyksellisemmän hotellikokemuksen vierailemme.

Toivomme, että nautit vierailustasi luonamme!

Hotellin omistajat Johanna ja Riku Stenros

Varaa huone tästä!

Henkilökunta

“Ja totisesti mina sanon teille rakkaat vieraamme, nämä upeat nuoret naiset tekevät hotellivierailustanne ikimuistettavan. He ovat suuri ylpeydenaihe niin minulle kuin koko maailmankaikkeudelle”

Suurella Ylpeydellä,
Johanna Stenros
Hotellinjohtaja

Hotelli Pariisin Villessä on 10 yksilöllisesti sisustettua kahden hengen huonetta. Ne sijaisevat kahdessa kerroksessa ja jokaisessa niistä on erillinen makuu- ja olohuone.

Kuudessa huoneessa on suihkullinen kylpyhuone, kolmessa saunallinen kylpyhuone ja yhdessä kylpyhuoneen lisäksi myös erillinen saunaosasto ja parveke.

Huoneissamme on langaton internet–yhteys, TV, minibaari ja hiustenkuivain. Lisäksi jokaisessa huoneessa on ilmastointi. Ikkunoistamme avautuu upea näkymä sekä Jokikadulle että hotellin idylliselle sisäpihalle. Huonehinnat 135€-290€. Lähiruokapainotteinen aamiainen sisältyy huonehintaan.

Pariisin Ville on aikuisille suunnattu hotelli. 7-15 vuotiaat lapset ovat tervetulleita. Yksi 7-15 vuotias lapsi voi yöpyä lisävuoteella (35€). Lisävuoteita ei ole kuin 1kpl, joten se tulee varata hyvissä ajoin etukäteen.

Varaa huone tästä!

Villen viiniterassi

Tunnelmallinen viiniterassimme hurmaa sympaattisella eleganssillaan. Meillä maistelet laadukkaita, biodynaamisesti viljeltyjä viinejä sekä luomuviinejä, jotka ovat peräisin Keski-Euroopan perinteisten viinialueiden pieniltä viinitiloilta.

Viiniterassimme on auki koko kesän.

ruoka_1

Pariisin Villen aamiainen

Lähiruokapainotteinen Pariisin Villen aamiainen koostuu pienten mutta parhaiden lähituottajien huolella valituista raaka-aineista.

Lähituottajalista:

Café Postres
Malmgårdin Kartano
Hommanäsin Kartano
Lihapuoti HEREK
Porvoon Paahtimo
Porvoon Peruna

Samppanja-aamiainen huoneeseen tarjoiltuna 65€ (2 hlö)

Samppanja-aamiainen on Villen ehdoton suosikki.
Piccolo-Samppanjan kyytipojaksi tarjoillaan mansikoita, käsintehtyä suklaakakkua, sekä muita aamiaisherkkuja.

Kokoukset - Carpe Diem

Haluamme, että kokouksesi toteuttaa asettamanne tavoitteet ja uskomme Boutique Hotelli Onnin ja Pariisin Villen tilojen herättävän osallistujien innovaation huippuunsa.

Historialliseen Vanhaan Porvooseen on helppo tulla ja tarttua hetkeen. Kauniit ja inspiroivat kokoustilamme takaavat ryhmällenne työrauhan ja työinnon. Kokous- ja koulutustarkoituksiin tarjoamme tilojamme alkaen muutaman hengen ryhmistä aina sataan henkilöön asti. Kokoustekniikkamme vastaa nykypäivän vaatimustasoa.

Lataa kokousesite

Pyydä tarjous:
sales@pariisinville.fi

SicaPelle Wining & Dining

Sicapelle on Pariisin Villen ympärivuotinen ravintola. Se on kunnianosoitus taidokkaalle työlle, erinomaisille paikallisille raaka-aineille ja ennekaikkea Villen lemmikkiporsaalle, Sikapellelle.

Varauksen voit tehdä Pariisin Villestä tai osoitteesta dinnerille@sicapelle.fi

www.sicapelle.fi

ville_1 ville_2

“Hyvänmakoisella ja tervellisella ruualla ja juomalla tarkoitetaan sitä että osaamme yhdistellä ruuat joita syömme ja juomat joita juomme niin arvostelukykyisesti, että ne sopivat makuumme ja että tunnemme kaikkina elinpäivinämme olevamme terveitä ja onnellisia”.

– Ville Vallgren –

Pariisin Ville, Ville de Paris, eli kuvanveistäjä ja elämästänautiskelija Ville Vallgren (1855-1940), oli aikakautensa viinikulttuurin ja hyvän ruoan ystävä. Välitön, kovaääninen, impulsiivinen ja omalaatuinen taiteilija oli ylpeä hedonismistaan. Samaan aikaan myös me Hotelli Pariisin Villen omistajat, Johanna ja Riku Stenros viihdymme erinomaisen viinin ja uusien makujen äärellä. Suhtaudumme elämään Ville Vallgrenin tavoin pilke silmäkulmassa. Asumme kuvanveistäjän lapsuuden pihapiirissä, jossa hänen hurmaavan läsnäolonsa voi yhä aistia vuoden jokaisena päivänä.

Hotelli Pariisin Ville on meidän unelmamme ja elämäntyömme. Meille on tärkeää saada vieraamme viihtymään, ja haluamme rikastuttaa myös sinun elämääsi erinomaisella hotellikokemuksella. Ilolla tarjoamme myös henkilökunnallemme elämyksellisen ja innostavan työympäristön.

ville_3
Hotelli Pariisin Ville
Jokikatu 43, 06100 Porvoo
+358 (0)19 580 131
info@pariisinville.fi
kartta